Full 1
Werken bij Stichting Kinderbescherming Curaçao
Full 1
 

Trekt u het lot van kinderen aan? Wilt u zich sterk maken voor een stichting waar het beschermen van de rechten van een kind centraal staat? Stichting Kinderbescherming Curaçao is op zoek naar vrijwilligers en professionals.

Vrijwilligers
Vrijwilligerswerk is niet alleen dankbaar werk, u draagt actief bij aan de verbetering van de maatschappij. Stichting Kinderbescherming Curaçao is doorlopend op zoek naar vrijwilligers voor de hulpdiensten die we aanbieden via www.918.cw (chat en telefonisch contact) en externe festiviteiten zoals collecteren of op evenementen. Met uw ondersteuning als vrijwilliger, assisteert u ons doel om vroegtijdig het probleem van of rondom kinderen in risicovolle en bedreigende opvoedingssituaties te signaleren en te begeleiden.

Om onze vrijwilligers zo goed mogelijk voor te bereiden op de werkzaamheden binnen de stichting, bieden we na een screening een zesweekse cursus aan met uiteenlopende modules. Voor de cursus hanteren we 100% aanwezigheidsplicht. Na de cursus loopt u mee met een ervaren vrijwilliger die u verder klaarstoomt om zelfstandig aan de slag te gaan.

Wilt u ons team versterken als vrijwilliger of meer informatie hierover ontvangen? Neem dan contact op via [email protected].

Openstaande vacatures en stages
Bekijk hieronder onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar [email protected].